Video Poker Online, Ingyen Játék

Az utóbbi időszak megtanított minket arra, hogy rengeteg mindent el lehet végezni online (ezek között van a video poker is). Legyen szó home office-ról, adminisztrációról, élelmiszer rendelésről, barátokkal és ismerősökkel kapcsolattartásról vagy éppen videó pókerről. Az utóbbi témát járjuk körül az alábbi cikkben. Ugyanitt ingyenes video poker játékokat érhetsz el, ezeket kipróbálhatod kockázat nélkül az oldalon.

 • All aces poker
  All aces poker
 • American poker gold
  American poker gold
 • American poker v
  American poker v
 • Deuces wild mh
  Deuces wild mh
 • Deuces wild multi-hand
  Deuces wild multi-hand
 • Double joker poker
  Double joker poker
 • Jackpot poker
  Jackpot poker
 • Jacks or better
  Jacks or better
 • Jacks or better double up
  Jacks or better double up
 • Jacks or better mh
  Jacks or better mh
 • Joker poker
  Joker poker
 • Joker poker mh
  Joker poker mh
 • Magic poker
  Magic poker
 • Three cards
  Three cards
 • Turbo poker
  Turbo poker

Mi a különbség a video ppker és az „igazi” között?

A videó pókert egyedül játsszuk, egy gép ellen. Ez tehát nem a mi játékunk, ha csevegni akarunk az ismerőseinkkel egy parti közben, de tökéletes lehet, ha csak kikapcsolódnánk és / vagy élvezzük az egyedüli játékot.
Míg az ismerőseinkkel valószínűleg az egyik ismertebb póker variációt játsszuk, itt óriási a választék. Általában 5 lappal kezdődik a játék, amelyből akárhány kártyát megtarthatunk, míg a leadottakat újakra cseréljük. De több esetben két vagy három lappal kezdődik egy-egy pókervariáció.

video poker kezek

A kezek értéke hasonló a pókerhez, itt is a Royal flöss a legértékesebb

Melyikek a legnépszerűbb video poker variációk?

Jacks or Better
Ez minden bizonnyal a legismertebb és az egyik legegyszerűbb kártyajáték. Itt a bubi pár a minimum, amivel nyerhetünk. Ebben a játékvariációban a jokerek is részei a paklinak, így ezek növelik a nyerési esélyeket.
A Tens or better nevű játék ugyanezen alapul, de ott már a 10-es pár is elég a pénznyereményhez.

Double Bonus Poker
Ez az előző játékon alapul, de azzal van megbolondítva, hogy néhány négyes kombináció többet fizet, mint mások (pl. 4 ász többet hoz, mint 4 király). Ezáltal az optimális stratégia megváltozik, ahogy a játék variációi is.

Deuces Wild
Ez úgynevezett vadpóker egyik alfaja, ahol a vadkártyák más lapokat is helyettesíthetnek. Ennek a legismertebb formája a joker vagy jokerek bevétele a pakliba, de a Deuces Wild esetén jokerek nélkül az egyébként nem túl népszerű kettesek veszik át a Jokerek szerepét. Ebben a variációban nagyobb szerepe van a szerencsének és komolyabb játékosak „tisztátalannak” tartják, így inkább a videó póker világában terjedt el, ott viszont nagyon.

Pick’em Poker
Itt a játékmenet nagyban különbözik az előző háromtól és a legtöbb másik népszerű videó póker játéktól. Először két kártyát kapunk, majd ismét kettőt, amelyikből egyet kell választanunk (a másik eltűnik), ezután pedig még két kártya jut nekünk: így áll össze az öt lapos kéz.
Mivel itt a választási lehetőségünk igen limitált (mindössze egy lapot választhatunk, ebben nem mi döntünk, méghozzá ezt az egyet is adott két kártyából választjuk ki, így ez az egyik legegyszerűbb játék.

Gyakran Ismételt Kérdések:

A videó póker drága játék?

Ez alapvetően rajtunk múlik. A video poker ingyen is elérhető „demo” módban, ez azt jelenti, hogy nem valódi pénzzel játszunk, így nem veszthetünk és nem is nyerhetünk valódi pénzt. Ez nagyszerű gyakorlás vagy éppen kikapcsolódás lehet.

Kinek érdemes videó pókereznie?

Leginkább az introvertált(abb) játékosoknak ajánlott ez a játék, hiszen itt nincs szükség más játékosokkal kommunikálni.

Milyen az elméleti kifizetési kvóta (RTP) a videó pókerben?

Az összes kaszinójáték közül ez az egyik legmagasabb, 99% feletti. A Jacks or Better verzió eléri a 99,54%-ot. Tehát átlagosan több pénzt nyerünk vissza, mint a többi népszerű játékban.

Hogyan növelem meg a nyerési esélyeim?

Az egyik legfontosabb dolog a gyorsaság: szinte gépként, gondolkodás nélkül kell a legjobb lapokat megjátszani és néhány másodpercenként új osztásokat kérni. A videó póker inkább a szabadidő eltöltésére alkalmas, mint nagy vagyonok felhalmozására.

Lehet pénzt keresni pókerrel?

Az igazi póker sokak számára megélhetést biztosít (népszerű egyes digitális nomádok körében), egyesek kisebb vagyonokat is meg tudnak keresni pókerrel. Míg egyesek inkább az élő, mások inkább az online pókert preferálják.
A Video Poker és az igazi (online vagy élő) messze áll egymástól, mivel a videot csak a kaszinó ellen játszod, itt, ha kicsi is, de van ház előny, ami a nyerőgéphez hasonlóan hosszútávon veszteséhez vezet.