Online kaszinó hűségprogram

vip kaszinó hűségprogram

A hagyományos élő kaszinók általában ingyenes szállodai szobákat – és számos más ingyenes juttatást, például éttermi étkezést – biztosítanak a kiemelt játékosoknak. A kaszinóknak vannak olyan rendszereik, amelyekkel azonosítani tudják azokat a játékosokat, akik megérdemlik, hogy ezeket megkapják, és ennek megfelelően jutalmazzák őket, hogy folyamatosan visszajöjjenek és elköltsék a pénzüket.

Az online kaszinók jutalmazzák a rendszeres játékosokat, de más módon. A legtöbb online kaszinó ma már kínál valamilyen hűségprogramot – akár egy teljes VIP klubot több hűségszinttel és kedvezménnyel, akár egy egyszerű pontrendszert, amelyet készpénzre, bónuszra vagy ingyenes pörgetésekre lehet váltani. Ez lehet nyitott minden játékos számára, de néha csak néhány kiválasztott kap meghívást az aktivitásuk alapján.

Ha több szinten alapuló VIP-rendszerről van szó, akkor az előnyök fokozatosan jobbak lesznek minden egyes szinten. Az online kaszinók arra akarnak motiválni, hogy csak náluk játssz, kizárva a konkurenciát.

Melyek a hűségprogram tipikus jutalmai?

Cashback bónuszok : Valahányszor fogadást teszel, és veszítesz, egy kis részt tesznek félre. A hét vagy a hónap végén, a kaszinó házirendjétől függően, ezt a pénzt megkapod a számládra, hogy játszhass vele.
VIP menedzser: Ők megnövelhetik a befizetési és kifizetési limiteket, vagy különleges bónuszokat adhatnak neked.
Jegyek sporteseményekre
Alacsonyabb fogadási követelmények

Ha bárki számára nyitottak, nincs okod arra, hogy ne csatlakozz hozzájuk. Ezekből a programgokból csak profitálhatsz, és ha úgy döntesz, hogy figyelmen kívül hagyod őket, akkor ingyen pénzt hagysz az asztalon.