Mi a wagering (tétrakási követelmény) és hogyan lehet legyőzni?

tétrakási követelmény - wager számítás

Akár kedvenc nyerőgépeiddel, akár élő kaszinójátékokkal, például rulettel vagy blakjackkel játszol, tétrakási követelményekkel akkor is foglalkoznod kell, ha a regisztrációd során elfogadtál egy befizetési bónuszt. A kaszinók minden előnyt megragadnak, és a befizetési bónuszok (vagy a befizetés nélküli bónuszok) nem olyan nagylelkűek, mint amilyennek elsőre tűnnek. Mivel a szerencsejátékok engedélyhez kötöttek, szabályozottak és adózva vannak manapság (ha egy szabályozott kaszinóban játszol, és meg akarod tartani a nyereményedet), az üzemeltetők ezeket a költségeket rád, a játékosra hárították.

Hogyan működik a tétrakási követelmény?

Nincs olyan, hogy ingyen pénz, még a kaszinók bónuszai esetében sem. Itt lépnek működésbe a fogadási követelmények. A fogadási követelmények azt jelentik, hogy hányszor kell megtenned a bónuszodat, mielőtt készpénzkifizetést kérhetsz. Ezeken a követelményeken kívül a maximális tét is meg van határozva. Egyes játékok vagy korlátozottak, vagy nem számítanak bele a fogadási követelményekbe. Az élő asztali játékok ebbe a kategóriába tartoznak, mivel az alacsonyabb házelőny miatt a játékosok visszaélhetnek a bónuszokkal. Van néhány kivétel, de még ezekben az esetekben is az ilyen fogadások 10%-kal számítanak. Ez azt jelenti, hogy a tétrakási követelményt tízszeresére kell növelni. Ha a nyerőgépeknél 25-szörös, akkor az élő asztali játékoknál 250-szeres (példa).

Hogyan kell kiszámítani a szükséges fogadási követelményt?

A fogadási követelményeket a kaszinók ismertető oldalán tüntetjük fel. Például, ha 9000Ft-ot fizetsz be és 100%-os bónuszt kapsz, és a fogadási követelmény 40x-es, ez azt jelenti, hogy a szükséges összeg (9000Ft x 40 = 360,000Ft) . Néhány kaszinó megköveteli a befizetett összeg megforgatását, mint az LVBet. Ha 9000Ft-ot fizet ide be, és 150%-os bónuszt kap (13 500Ft) 25x-os (Bónusz + Befizetés) követelmény mellett, akkor a megforgatási kötelezettség a következő lesz: (9000Ft x 25) + (13 500 x 25) = 562 500Ft.

Amint ezekből a számokból látható, a kaszinó bónusz kiváltása nem egyszerű. Ezek a bónuszok azonban lehetővé teszik, hogy nagyobb kockázatot vállalj. És persze több zsetont kapsz, amivel játszhatsz. Ha bónuszokra akar vadászni, mindig olyan kaszinókat érdemes keresni, ahol a legalacsonyabbak a fogadási követelmények. A teljesítésükhöz szükséges idő is engedékeny kell legyen.