1xbet / 22bet Vélemények – Lásd az okokat, amelyek miatt kerülni kell őket

fekte lista kaszinok 1xbet 22bet

Curaçao engedéllyel rendelkező kaszinó kiválasztásakor fontos, hogy alaposan ellenőrizd a kaszinó hátterét. A jó hírű kaszinók együttműködnek harmadik felekkel, hogy a feltételek megszegése miatt megtagadott kifizetésükről szóló bizonyítékot az említett fél által felülvizsgálatra ajánlják fel. Ez nem így van a 22bet esetében, ez a kaszinó még csak nem is válaszol ezekre a panaszokra. Ha problémáid lesznek a kaszinóval, nem lesz harmadik fél, aki közvetítést vagy megoldást nyújtana. Több magyar játékos is hasonló helyzetben találta magát, amikor a 22bet elutasította a nyereményeik kifizetését.

A sok megoldatlan reklamáció mellett a vitarendezési oldalakon több okból is feketelistára kerültek. Lássuk ezeket :

1xbet / 22bet feketelistára kerülés okai

  •  Az 1xbet-et rajtakapták, hogy a nyerőgépek hamisított verzióit futtatja. A véletlenszám-generátor az ő irányításuk alatt állt, avagy kecskére lett bízva a káposzta.
  •  Jelentős számú reklamációt nyújtottak be a 22bet ellen a játékosok nyereményeinek visszatartása miatt. Ez a kaszinó egy minőségi törvényes engedélyező ügynökség felügyelete nélkül működik, így semmit sem lehet tenni, ha megtagadják az együttműködést.
  •  Engedélyezték egy brit játékosnak, hogy 2018-ban regisztráljon és befizessen, annak ellenére, hogy ez ellenkezik a feltételeikkel. Amikor a játékosnak sikerült valamivel több mint 21 000 fontot nyernie, kizárták őt, és felajánlották, hogy csak a kezdeti befizetést térítik vissza.

Más kaszinók, amelyekkel vigyázni kell, az 1xBet leányvállalatai: 1xBit, 22bet, Betwinner, MelBet

A ki nem fizetett nyereményekkel kapcsolatos problémák évek óta fennállnak, és jóval 2021-ban is folytatódnak az ügyfelek több megoldatlan panaszával. Mindent összevetve, ez sokkoló dolog, és mindenképpen felháborítónak tartjuk, ahogyan a 22bet működteti az üzletét és bánik az ügyfeleivel.

A kaszinót továbbra is hidegen hagyja és nem zavarja ez a saját maguk által előidézett komor helyzet, valamint az egyre rosszabb hírnevük a játékosok és az iparági partnerek körében. Minden olyan kaszinó felülvizsgálati oldalt, amely nem említi ezeket a problémákat, óvatosan kell kezelni.

Nincs értelme kockáztatni és aggódni a kifizetés miatt, nézd meg az általunk kínált alternatívákat a magyar játékosok számára: Legjobb kaszinó online